2011. december 17., szombat

A városban Logico Primo feladatlap 4 éves kortól - Jelenlegi ára: 1 199 Ft


A LOGICO PRIMO készségfejlesztő tanulójáték kiválóan alkalmazható az óvodai munkában:
- egy játék, amit kifejezetten a 3-6 éves korosztálynak fejlesztettek ki;   
- szórakoztató, ugyanakkor fejleszti a készségeket;
- minden kártyán valami újat lehet elsajátítani;
- alkalmat ad a témák megbeszélésére, fejleszti a szókincset;
- a kereten a gombok mozgatása fejleszti a finommotorikát;
- elősegíti az óvodai célok megvalósítását.
LOGICO Primo 3248
–  A városban
A LOGICO PRIMO innovatív tanulójáték – az óvodások napirendjébe beépíthetően – a következő területek fejlesztéséhez kínál játékos gyakorlatokat: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresése.  
A Városban alábbi témákat dolgozza fel: a járművek alakjának, funkciójának felismerése, logikai kapcsolatok, rész-egész, bal-jobb párosítása
4 éves kortól ajánljuk.
A kártyák a PRIMO kerettel együtt használhatóak. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhető a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez.
Az összes feladatlap, keret kapható nálam. Ha nem futna valamelyik, jelezd! Több darab vásárlása esetén, kedvezményt tudok adni : )
A minta feladatlap használata
A mintán a 8. feladatlapot és megoldását látjuk. Ismered ezeket a táblákat?   Tudod, hogy néznek ki hátulról? Told a színes korongokat a megfelelő formához! Az elsőbbségadás kötelező tábla háromszög alakú, a kép felső sarkában lévő piros pötty jelzi, hogy a piros korongot kell a háromszög mellé tolni.
A megoldások a kártya hátoldalán ellenőrizhetők: Miután minden sorba odakerült a megoldást jelentő gomb, a kártyát megfordítva helyezzük be, és akkor már csak azt kell ellenőrizni, hogy a gombok ugyanolyan sorrenben követik-e egymást, mint a megoldólapon.  
Első látásra talán bonyolultnak tűnik a feladat, mert több dologra kell egyszerre figyelni, de a gyerekek hamar megszokják a feladatok mechanizmusát, és örömmel tologatják a korongokat.  
(A képen a keret nem látható, csak a nyomtatott feladatlap. )



Jelenlegi ára: 1 199 Ft

Az aukció vége: 2011-12-19 11:14
. A városban Logico Primo feladatlap 4 éves kortól - Jelenlegi ára: 1 199 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése